Millan HiusDesign
Uusi tyyli, uusi alku

TERVETULOA KAMPAAMOON ESPOON KILOSSA!


Varaa aikasi kätevästi nettiajanvarauksestaKokemusta viimeisistä tekniikoista


OSAAVA

Hiukset ovat intohimoni ! Kampaajana olen toiminut jo vuodesta 2005 lähtien. Olen jatkuvasti kouluttautunut eri tekniikoihin ja alan viimeisiin trendeihin. Viimeiset uutiset löydät Facebookista.
Laadukkaat tuotteet
LAADUKAS

Käytän laadukkaita Goldwellin hiusvärejä, ja kampaamosta saat mukaasi kaiken tarvittavan hiusten hoitoon: Laadukkaat KMS ja Goldwell -tuotteet, kuten myös hiuspinnit, hiusraudat ja muut tarvikkeet


Helppo nettiajanvaraus


HELPPO

Ajan varaat helposti net­tia­jan­va­rauk­ses­ta ja meillä voit maksaa eri pankkien korteilla ja myös MobilePaylla. Käteinenkin käy.


SAAPUMINEN

Kampaamo sijaitsee Trillakatu 3:ssa (Google Maps). Pääset kampaamoon helposti autolla, bussilla tai junalla. Parkkitilaa on katujen varressa (Trillakatu, Kilonpuistokatu ja Kilonpuisto), sekä lähellä olevan Kilon juna-aseman yhteydessä. Bussipysäkki on käytännössä liikkeen edessä, ja Kilon juna-asema on 1oo metrin päässä.


AJANVARAUS JA HINNASTO

Kampaamo avoinna varaustilanteen / sopimuksen mukaan. Vapaat ajat net­tia­jan­va­rauk­ses­ta tai puhelimitse 044 972 6454. Löydät myös ajantasaisen hinnaston nettiajanvarauksen yhteydestä.